Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Έκλεισε το ρόστερ στον Πιερικό Αρχέλαο!

Photo αρχείου
Μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης του Φακοπουλίδη στον Ηλυσιακό, οι εκκρεμότητες του Πιερικού Αρχέλαου για την επερχόμενη σεζόν έκλεισαν. Η ομάδα της Κατερίνης θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τη λογική που είχε την προηγούμενη, δηλαδή ένα ρόστερ αποτελούμενο από 3-4 έμπειρους παίκτες και από εκεί και πέρα ​​... τόπο στα νιάτα.

Το ... κουπί θα το τραβήξουν κατά κύριο λόγο οι "παλιοί" Ασημάκης, Γκοντόπουλος, Γεωργούλας, μαζί με τους νεαρότερους -πλην όμως δοκιμασμένους- Σακελλαρίου, Αμπαρά και Τσαϊτουρίδη. Το μεγάλο «στοίχημα», πάντως, είναι οι πιτσιρικάδες των "μελανόλευκων" με μεγαλύτερο όλων τον 17χρονο Τσαλμπούρη, που πήρε μέσα στους τελευταίους 15 μήνες 12 εκατοστά και από τα 2,04 μ. έχει φτάσει τα 2,16 μ.!

Στον αγωνιστικό τομέα, μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Σακελλαρίου, Τσαλμπούρης, Γαζέτης, οι οποίοι θεωρούνται αμφίβολοι για το σημερινό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά. Την Πέμπτη, η ομάδα του Στέλιου Χατζηιωάννου θα πάει στα Πεύκα για νέο τεστ προετοιμασίας κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.