Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI : "Αν δεν σε κάνει περήφανο, δεν είναι ΠΙΕΡΙΚΟΣ!"

Ο Σύνδεσμος γνωστοποιεί ότι δεν θα παρίσταται οργανωμένα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και θα ακολουθεί ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ . Τις διαφωνίες μας με την ΠΑΕ ως προς το τί τελικά σημαίνει ΠΙΕΡΙΚΟΣ σήμερα , τις εκφράσαμε πριν δύο μήνες , δεν θα τις επαναλάβουμε . Για εμάς ΠΙΕΡΙΚΟΣ νοείται μόνο ο « ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ » . Ο άλλος Πιερικός , αυτός που θα δώσει ξανά την ΘΥΡΑ 5 σε φιλοξενούμενους , αυτός που θα συμβιβαστεί με το μέτριο και θα έχει την απαίτηση να συμβιβαστούμε και εμείς , αυτός που δεν θέλει να ανέβει γιατί ίσως και να βολεύει τελικά μερικούς εδώ που είμαστε , είναι ένας Πιερικός που δεν μας ταιριάζει , δεν μας κάνει περήφανους και δεν γεννά οπαδούς . Εμείς δυστυχώς είμαστε η τελευταία γενιά οπαδών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ - μερικοί δεν το έχουν πάρει είδηση ​​- και γι ' αυτό οφείλουμε να κρατήσουμε τις ιδέες μας μέχρι τέλους . Δεν αλλάξαμε εμείς μυαλά άλλωστε , άλλοι είναι που πρέπει να συνέλθουν μιας και βλέπουν γύρω τους « εξυπνακισμούς » . « Εξυπνακισμός » είναι να κάνεις το λάθος με την ΘΥΡΑ 5 και αντί συγγνώμης να το υποστηρίζεις κιόλας .

Θα βρεθούν σίγουρα μερικοί που θα πουν πάλι το μακρύ τους και το κοντό τους , « παρατάτε την ομάδα » , « τί θα καταφέρετε » και άλλες τέτοιες αηδίες . Το οξύμωρο είναι ότι είναι οι ίδιοι που δεν μας θέλουν στο γήπεδο . Τους ενημερώνουμε ότι η γνώμη τους δεν μας ενδιαφέρει . Όσο για το τί θα καταφέρουμε να αλλάξουμε , το μόνο βέβαιο είναι ότι έτσι τουλάχιστον δεν θα αλλάξουμε εμείς . Εν τέλει , ίσως προβληματιστεί και κάποιος , κανείς δεν ξέρει ... Για λόγους ιδεολογίας λοιπόν αλλά και για πρακτικούς λόγους ( δεν πρόκειται να γίνουμε πρόσφυγες και ρεζίλι στο γήπεδό μας κάθε φορά που η ΠΑΕ θα ξεπουλάει την ΘΥΡΑ 5 ) θα κρατήσουμε φέτος την προσωπική μας υπερηφάνεια που είμαστε Πιερικοί , τραγουδώντας σε όσα περισσότερα γήπεδα εκτός Κατερίνης μπορούμε . Αν στο μεταξύ αλλάξει κάτι , τα ξαναλέμε ...

Υ.Γ1 : Υγεία και καλή δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας .
Υ.Γ2 : Ραντεβού 2η αγωνιστική στο ... Αιγίνιο .

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.