Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τμήμα αντιπτέρισης (μπάντμιντον) δημιουργήθηκε στον Πιερικό Αρχέλαο


Άρχισαν οι εγγραφές

Στην εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου που έγινε την Τετάρτη , ανακοινώθηκε και η δημιουργία τμήματος αντιπτέρισης ( μπάντμιντον ) .

Η αντιπτέριση ή μπάντμιντον όπως είναι γνωστό διεθνώς , αποτελεί ολυμπιακό άθλημα από το 1992 .

Η έναρξη λειτουργίας του είναι ένας σημαντικός σταθμός για το άθλημα αυτό στην Πιερία και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες .

Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η Καλλιόπη Καρτσαμπά , απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στο μπάντμιντον .

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας . Θα λειτουργήσουν τμήματα αγωνιστικά και τμήμα ενηλίκων .

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6985 834936 .

● Η προπονήτρια Καλλιόπη Καρτσαμπά γεννήθηκε στην Κατερίνη και είναι απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ΑΠΘ με ειδικότητα αντιπτέρισης ( μπάντμιντον ) . Από το 2006 ασχολείται ενεργά με τη προπονητική στην αντιπτέριση , διαγράφοντας μια πλούσια πορεία πάνω στην επιστημονική προπονητική της κατάρτιση . Από το 2011 ανήκει στα προπονητικά κλιμάκια της ΕΟΦΣΑ και είναι υπεύθυνη του προγράμματος « Μπαντμιντόραμα » στο νομό Πιερίας . Πάνω από 400 μαθητές έχουν γνωρίσει το άθλημα της αντιπτέρισης μέσω αυτού του προγράμματος . Έχει διοργανώσει μια σειρά από εσωτερικά σχολικά πρωταθλήματα σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα τελευταία δύο χρόνια είναι συνεργάτης με το γραφείο φυσικής αγωγής Ν . Πιερίας στα πλαίσια της δράσης των ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ στον τομέα του μπάντμιντον . Επιπρόσθετα , εξειδικεύεται στην αναπτυξιακή φυσική αγωγή από τη νηπιακή ηλικία έχοντας ως βάση το μπάντμιντον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.