Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Β΄ φάση Κυπέλλου Ελλάδος (1η αγωνιστική): Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής 1-2 (Videos)

Στο φινάλε (93') πήρε τη νίκη η Καλλονή επί του Πιερικού. Οι νησιώτες επικράτησαν 2-1 στην Κατερίνη και απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24' με άπιαστη κεφαλιά του Γκάσιτς, με την απάντηση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού να είναι άμεση, καθώς στο 32' ο Καθάριος με ωραία γυριστή κεφαλιά-ψαράκι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 70' ο Πατσογιώργος νίκησε τον Περόνε από τη βούλα του πέναλτι (σε χέρι του Μανίκα μέσα στην περιοχή) με τον Αργεντίνο να παίρνει ... εκδίκηση στις καθυστερήσεις, όταν με τυχερό φαλτσαριστό σουτ που μπέρδεψε τον Πατσιογεώργο χάρισε τη νίκη στην Καλλονή.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Χ. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος (65' Στεφανίδης), Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (70' Ελευθεριάδης), Καθάριος.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Φαρία (84΄ Βαλλιός), Βλαστέλλης, Σάντος Ντος (73' Αγρίτης), Χουάνλου (72' Λίμα), Περόνε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καθάριος, Μανίκας - Φαρία, Γάλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα ΕΔΩ.
Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.