Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έμφραγμα υπέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κ. Παπαδόπουλος - Εγκεφαλικό υπέστη ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Γ. Βέτσος


ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ "ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος δεν άντεξε την πίεση των τελευταίων ημερών με τα σημαντικά θέματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και υπέστη έμφραγμα το οποίο ευτυχώς πρόλαβαν οι γιατροί του νοσοκομείου Κατερίνης, ώστε ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης των Μελανολεύκων να γλιτώσει τα χειρότερα . Ο Κώστας Παπαδόπουλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και μεταφέρθηκε άρον-άρον στη Θεσσαλονίκη όπου του έγινε στεφανιογράφημα για να φανεί τι ακριβώς του προκάλεσε το έμφραγμα και υποβλήθηκε μάλιστα αμέσως μετά την διάγνωση σε "μπαλονάκι". Αυτή την ώρα βρίσκεται στην εντατική, όπου είναι σε συνεχή παρακολούθηση, ενώ από αύριο αναμένεται να αρχίσει η θεραπεία πλήρους αποκατάστασης της υγείας του. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος είναι δυνατός άνθρωπος και θα ξεπεράσει πολύ γρήγορα την περιπέτεια της υγείας του έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας του αλλά και των απανταχού Πιεριέων που του στέκονται στο περιστατικό που του συνέβη.

Το P24 Blog εύχεται στον Πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο περαστικά και ταχεία ανάρρωση.


Εν τω μεταξύ πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει και το δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αντιπρόεδρος Γιάννης Βέτσος ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό και έμφραγμα στην οικία του και μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Κατερίνης στη Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με την κατάσταση του να είναι πολύ κρίσιμη. Δύσκολο ξημέρωμα για τον Γιάννη Βέτσο έναν εξαίρετο άνθρωπο, λάτρη του Πιερικού ποδοσφαίρου με συνεχή παρουσία σε όλα τα δρώμενα.

Το P24 Blog εύχεται στον Αντιπρόεδρο του ΣΦΚ Πιερικού Γιάννη Βέτσο περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια παγωμάρα στις τάξεις των φιλάθλων της Κατερίνης που παρακολουθούν με αγωνία την κατάσταση υγείας των δυο ανθρώπων της μεγάλης οικογένειας του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.