Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Γιάννης Σερέτης... η 2η φετινή προσθήκη μετά τον Φλόρενς Κέρι

Γιάννης Σερέτης
Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Γιάννη Σερέτη με τον Πιερικό. Στα γραφεία της ΠΑΕ ο έμπειρος αμυντικός συζήτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες με την ομάδα και θα φορέσει τη φανέλα του Πιερικού στο νέο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Φοιρός, που γνωρίζει πολύ καλά τον Σερέτη, εισηγήθηκε τον παίκτη στον Πιερικό, που πάνω του θα στηρίξει την αμυντική γραμμή της ομάδος.

Εντωμεταξύ ο Θέμης Γουσούλης που ενδιέφερε τον Πιερικό, συμφώνησε στη Δόξα Βύρωνα και ο αριστερός μπακ (άλλοτε παίκτης της ομάδας μας) απομακρύνθηκε από τα πλάνα της ΠΑΕ.

Μέσα στις προσεχείς μέρες ο Γιώργος Φοιρός θα προχωρήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση στην ενσωμάτωση παικτών που ήδη έχουν εντοπιστεί και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Αναμένεται το Σαββατοκύριακο να φορέσουν τη φανέλα του Πιερικού ορισμένοι παίκτες και ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ξένος παίκτης.
Φλόρενς (Λόρι) Κέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.