Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αφαίρεση 2 βαθμών (και) στον Πιερικό από το περασμένο πρωτάθλημα

Επικυρώθηκε η βαθμολογία των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2 από το Δ.Σ της Football League που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης με αφαίρεση βαθμών για 5 ΠΑΕ της Football League και της Football League 2. Συγκεκριμένα, από τη Β 'Εθνική αποφασίστηκε να αφαιρεθούν βαθμοί από ΑΕΛ, Πιερικό, Γιαννιτσά, Θρασύβουλο και Επανομή που δεν διαφοροποιεί κατά πολύ την τελική βαθμολογία. Ταυτόχρονα, αφαιρέθηκαν από τη Γ 'Εθνική στο Νότιο όμιλοι 2 βαθμοί από την Προοδευτική και από τον Βόρειο όμιλο 6 από τη Ζάκυνθο.

Σε ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή αναφέρε: Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επικυρώθηκαν οι Βαθμολογικοί Πινάκες των πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και Football League 2 ΟΠΑΠ.
Οίκοθεν νοείται ότι η Ένωση Β 'και Γ' Εθνικής Κατηγορίας υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση πειθαρχικών επιτροπών διαφοροποιεί τα παραπάνω πραγματικά και νομικά περιστατικά. Συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Καλογιάννης να χειριστεί το θέμα των συμβάσεων. Νωρίτερα στη Γ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2012 -2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.