Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

"Διαζύγιο" του Πιερικού και με τον Σεχολάρι

Εκτός από τον Ιγκόρ Κόιτς, παρελθόν για τον Πιερικό αποτελεί και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Αλέξανδρος Σεχολάρι. Υπογράφει άμεσα ο Τρύφων Κρουσταλέλης, κοντά στην επιστροφή οι Καθάριος-Ελευθεριάδης και ποιοι έπονται ...

Δεν είναι μόνο ο Ιγκόρ Κόιτς που αποχωρεί από τους μελανόλευκους. Σύμφωνα με πληροφορίες παρελθόν για τον Πιερικό αποτελεί και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός που ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά, μετά το πρώτο κύμα ενίσχυσης (Ιασωνίδης, Στεφανίδης, Κέρι, Σερέτης, Πέικος, Καρτσαμπάς Χ, Καρτσαμπάς Α., Παπαδόπουλος, Βάσσος, Μπασμπανάς και Πασχαλίδης).

Άμεσα θα υπογράψει στους Κατερινιώτες ο αριστερός μπακ, Τρύφων Κρουσταλέλης, που είναι «κλεισμένος», ενώ ακολούθως θα επιλεγούν δυο μέσοι, πιθανότατα ανάμεσα στους Διαμαντίδη, Γ. Ιορδανίδη και Μοκάκε. Επίσης, πολύ σύντομα θα οριστικοποιηθεί και η επιστροφή στο ρόστερ των Χρήστου Ελευθεριάδη και Παύλου Καθάριου, που θα δώσουν ταχύτητα στις πτέρυγες στην ομάδα του Γιώργου Φοιρού.



Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.