Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Eνδιαφέρον για τρεις ...Γιώργους ο Πιερικός

Γιώργος Χιονίδης
Ο επιθετικός Γιώργος Χιονίδης, που αποχωρεί από τον Ηρακλή και είναι γιος του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα, απασχολεί τον Πιερικό. Στα υπόψη και οι Γιώργος Ζαγοριανός και Γιώργος Ιορδανίδης.

Νέοι στόχοι προκύπτουν στα μεταγραφικά του Πιερικού, όπως ο Γιώργος Χιονίδης. Ο 22χρονος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή μετά από ενάμισι χρόνο και ψάχνει την επόμενη ομάδα του, που δεν αποκλείεται να είναι οι μελανόλευκοι. Ο ταλαντούχος φορ κατάγεται από την Κατερίνη και μάλιστα είναι γιος του Δημάρχου, Σάββα.

Γιώργος Ζαγοριανός
Ο Χιονίδης έχει παίξει ακόμα σε Ιωνικό και Πόντιους Κατερίνης, ενώ για την επίθεση εξετάζεται και ο έμπειρος Γιώργος Ζαγοριανός, που πέρυσι συνεργάστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον τεχνικό σύμβουλο, Γιώργο Φοιρό. Ο 29χρονος στράικερ έχει παίξει και σε Νίκη Βόλου, Πανηλειακό, Χανιά, Φωκικό, Αστέρα Μαγούλας, Άγιο Δημήτριο και Οδυσσέα Αναγέννησης.


Γιώργος Ιορδανίδης
Παράλληλα, στις ... αδυναμίες του Φοιρού είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο 24χρονος κεντρικός χαφ του Παναιτωλικού, που δεν υπολογίζεται και αναμένεται να φύγει από τους Αγρινιώτες. Ο αδερφός του Νίκου, που παίζει ήδη στον Πιερικό, αποτελεί ωστόσο δύσκολη περίπτωση, έχοντας υψηλό κασέ και απασχολώντας αρκετές ομάδες (προτάθηκε μεταξύ άλλων σε Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Γιάννης Στεφανίδης
Βεβαίως, προ των πυλών παραμένει ο έμπειρος επιθετικός του Πανσερραϊκού, Γιάννης Στεφανίδης, ενώ στα υπόψη παραμένουν μεταξύ άλλων οι Λυμπέρης Στεργίδης, Τρύφων Κρουσταλέλης και Χρήστος Λαμπάκης (ο τελευταίος μόνο αν αποχωρήσουν ένας ή δυο τερματοφύλακες από το ρόστερ).
Λυμπέρης Στεργίδης
Τρύφων Κρουσταλέλης
Χρήστος Λαμπάκης










        
        Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.