Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πιθανή επιστροφή του Νίκου Πουρσανίδη


Θέμα χρόνου δείχνει η ανακοίνωση της επιστροφής του Νίκου Πουρσανίδη στην ομάδα, ως μια επιπλέον λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, μαζί με τον νεαρό Αστέριο Νίκου και τον Γιάννη Λαζαρίδη, που βεβαίως ακόμα δεν ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ εκτός από τους μελανόλευκους έχει θητεύσει ακόμα σε Καβάλα, Κιλκισιακό και Θερμαϊκό.

Ταυτόχρονα, την Πέμπτη πιθανότατα θα ειδοποιηθούν για να υπογράψουν στον Πιερικό ο έμπειρος επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης (παρά τη σφήνα από Τύρναβο και Γιαννιτσά), αλλά και ο αριστερός μπακ, Τρύφων Κρουσταλέλης. Ακολούθως, η ομάδα του Γιώργου Φοιρού θα απλώσει «δίχτυα» για δυο μεσοεπιθετικούς, με πρώτη επιλογή τον Γιώργο Ιορδανίδη, αρκεί να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό.

Στα υπόψη για την ίδια θέση είναι ο «αλμυρός» Καμερουνέζος, Μάρκους Μοκάκε και ο πιο προσιτός συγκριτικά, Κώστας Διαμαντίδης. Αν αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας από τον Πιερικό, αυτός θα είναι ο έμπειρος Χρήστος Λαμπάκης (πέρυσι στα Γιαννιτσά), εκτός αν παραμείνει η τριάδα με τους Παπατολίκα, Πατσιογιώργο και Παπανικολάου.



Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.