Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ευχές επίσημων φορέων για ταχεία ανάρρωση σε Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Βέτσο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5

Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Ευχόμαστε στον Πρόεδρο του Πιερικού Παπαδόπουλο Κώστα ταχεία ανάρρωση από το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του. Θέλουμε να εκφράσουμε στους οικείους του την συμπαράσταση μας και ευχόμαστε σύντομα να είναι πάλι κοντά μας σιδερένιος και υγιής.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Ευχόμαστε στον Αντ / πρόεδρο του ερασιτέχνη Πιερικού Βέτσο Γιάννη ταχεία ανάρρωση από το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους οικείους του.
Ευχόμαστε γρήγορα να είναι πάλι κοντά μας σιδερένιος και υγιής.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5


Ευχόμαστε περαστικά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο και ταχεία ανάρρωση από την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του. Πρόεδρε, καλή δύναμη.

                        PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI


Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο, για την σύντομη, όπως πιστεύουμε και ευχόμαστε, περιπέτεια της υγείας του.
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να επιστρέψεις άμεσα ΓΕΡΟΣ & ΔΥΝΑΤΟΣ

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π.


Το Δ.Σ. του Σύλλογου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού, εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο. Εύχεται καλή ανάρρωση και στο μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού Γιάννη Βέτσο. Να ξεπεράσουν το ταχύτερο δυνατόν τη δοκιμασία τους και να επιστρέψουν και πάλι δυνατοί και υγιείς στην Πιερική Οικογένεια.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Νίκος Καλαμπάκας


Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας, εύχεται περαστικά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο καθώς και στο μέλος του Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. Πιερικός Γιάννη Βέτσο και τους εύχεται το ταχύτερο δυνατόν καλή ανάρρωση.

Για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας
        Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ελευθεριάδης


O ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ολόψυχα καλή ανάρρωση στον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, να βγει σιδερένιος από αυτή την δοκιμασία και να είναι όλα περαστικά.

Επίσης και στο μέλος του Δ.Σ του ΣΦΚ Πιερικός κ Βέτσο, εύχεται περαστικά στην περιπέτεια υγεία που έχει.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.