Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Λύση συμβολαίου με Μπελόσεβιτς - Απόκτηση Χ. Καρτσαμπά, Α. Καρτσαμπά, Σ. Παπαδόπουλου & Π. Πέικου

Aλέξανδρος και Χρήστος Καρτσαμπάς

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση συμβολαίου με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Ζόραν Μπελόσεβιτς. Του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Καρτσαμπά. Ο Ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε απο τον Πανιώνιο και το νέο του συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών ετών.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Σίμου Παπαδόπουλου απο τον Βατανιακό. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Πολυδεύκη Πέικου. Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει απο Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και αποκτήθηκε απο την Βέροια.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του 19χρονου Αλέξανδρου Καρτσαμπά. Ο ποδοσφαιριστής ανήκε στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ και μεταπήδησε στην ΠΑΕ, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, του εύχεται καλή σταδιοδρομία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.