Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Toν Σπύρο Γόγολο "βλέπει" ο Πιερικός

mikriliga.com
Έναν ... ηγέτη στην άμυνα αναζητά ο Πιερικός, με τον έμπειρο Σπύρο Γόγολο, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα ενίσχυσης από τον Γιώργο Φοιρό.

Έναν «έτοιμο» στόπερ, που θα καθοδηγήσει τους νεαρούς και θα αυξήσει το συναγωνισμό για τους Ιορδανίδη και Αποστολίδη, αναζητά για τον Πιερικό ο Γιώργος Φοιρός. Ειδικά από τη στιγμή που δείχνει δύσκολη η επιστροφή του Μπόγιαν Ντόικιτς στους Κατερινιώτες, καθώς ο υψηλόσωμος Σέρβος απασχολεί ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και την Κύπρο. Ένα όνομα που αρέσει στον τεχνικό σύμβουλο των μελανόλευκων και θέλει να φέρει στην Πιερία είναι ο Σπύρος Γόγολος. Ο 35χρονος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από μια καλή σεζόν και απασχολεί αρκετές ομάδες, θέτοντας ως προτεραιότητα να μην ... απομακρυνθεί πολύ από τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, τις επόμενες μέρες πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον Γόγολο να έχει παίξει ακόμα στο παρελθόν σε Άρη, Πανιώνιο, Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλιούπολη, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, αλλά και στην Κύπρο, με Ερμή Αραδίππου και Αναγέννηση Δερύνειας.

Βεβαίως, για τον Πιερικό στο προσκήνιο εκτός από τους ήδη «κλεισμένους» Σερέτη και Κέρι παραμένουν μεταξύ άλλων οι Στεφανίδης, Χιονίδης, Ζαγοριανός και Κρουσταλέλης, τη στιγμή που εντείνονται οι προσπάθειες και για την επιστροφή των Χρήστου Ελευθεριάδη και Παύλου Καθάριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.