Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Προτιμάει Ιασωνίδη... αντί για Γόγολο

Ιασωνίδης (αριστερά) με Γιαζιτζόγλου
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Ιασωνίδη βρίσκεται από την Τετάρτη ο Πιερικός και αισιοδοξεί ότι άμεσα θα γίνει το «μπαμ» για το κέντρο της άμυνας, με ένα βασικό στέλεχος του περσινού πρωταθλητή στην κατηγορία, Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 29χρονος στόπερ προτιμάται στις ... λεπτομέρειες από τον Σπύρο Γόγολο, έχοντας παίξει ακόμα στο παρελθόν σε Καστοριά, Πανηλειακό, Προοδευτική, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Τηλυκράτη Λευκάδας και απασχολώντας πρόσφατα και άλλες ομάδες.

Εκτός από τον Ιασωνίδη, πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού είναι ο αριστερός μπακ Τρύφων Κρουσταλέλης (συμπαίκτης του πρώτου πέρυσι στον Απόλλωνα). Επίσης, έγινε πρόταση-υπέρβαση στον μέσο του Παναιτωλικού, Γιώργο Ιορδανίδη και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φορέσει τα μελανόλευκα, παρότι ενδιαφέρει αρκετές ομάδες.

Την Παρασκευή υπογράφει τυπικά ο επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης, ενώ μετά την «μετακόμιση» του τερματοφύλακα Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη στον Αχαρναϊκό, δείχνει πιο κοντά η έλευση του έμπειρου Χρήστου Λαμπάκη, αν βεβαίως γίνει κίνηση για την έλευση άλλου πορτιέρο στην Κατερίνη.

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.