Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή - "Φλερτ" με Κ. Διαμαντίδη

Κώστας Διαμαντίδης
Ημέρα υπογραφών θα είναι η σημερινή Παρασκευή για τον Πιερικό, αφού πιθανότατα μετά τους Σερέτη και Κέρι θα αποκτηθούν και τυπικά οι Γιάννης Στεφανίδης (επιθετικός), Κώστας Ιασωνίδης (στόπερ) και Τρύφων Κρουσταλέλης (αριστερό μπακ).

Στα υπόψη παραμένουν οι Γ. Ιορδανίδης, Λαμπάκης, Ζαγοριανός, ενώ «παίζει» η επιστροφή για τους Καθάριο και Ελευθεριάδη, μαζί με το σενάριο έλευσης Σέρβου στόπερ και Σκοπιανού επιτελικού χαφ.
 
Επίσης, προχωρημένες επαφές υπάρχουν με τον 27χρονο μέσο, Κώστα Διαμαντίδη, που πέρυσι έπαιξε στον Εθνικό Γαζώρου και παλιότερα σε Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, Αναγέννηση Επανομής, Τύρναβο, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα της Κατερίνης δείχνει φαβορί για τον Διαμαντίδη, ενώ τη Δευτέρα οι μελανόλευκοι θα έχουν την πρώτη συγκέντρωση για αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και μια εβδομάδα μετά την πρώτη προπόνηση.

Τέλος, ο Πιερικός, όπως και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αθωώθηκαν από τον αθλητικό δικαστή για την εμπλοκή σε ύποπτα παιχνίδια στοιχηματισμού.

Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.