Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Πιερικό Στάδιο (Photos)

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Πιερικό Στάδιο. Τα έργα, τα οποία προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε, περιλαμβάνουν απομάκρυνση του φθαρμένου χλοοτάπητα και των χωμάτων - καθώς κατόπιν μελετών που έγιναν το υπόστρωμα του υπεδάφους κρίθηκε ακατάλληλο - ενώ μετά από μία σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.
                                                   
Νίκος Παπαζιώγας: «Οι υποδομές στον τομέα του Αθλητισμού πρώτη προτεραιότητα μας»

Τις εργασίες επιβλέπει καθημερινά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει: «Πολιτισμός και Αθλητισμός όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για την διοίκησή μας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε με εντατικούς ρυθμούς στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος Παπαζιώγας: «Ειδικότερα έχουμε ολοκληρώσει σε μία εβδομάδα την απομάκρυνση του εδαφικού υποστρώματος σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων. Έγινε έλεγχος του αρδευτικού δικτύου, συμπλήρωση με συνθέσεις από λιθοσυντρίμματα (γαρμπίλι) για να αποδοθούν οι κατάλληλες κλίσεις, ακολούθησε η μεταφορά των νέων χωμάτων και απομένει το τελικό στάδιο, δηλαδή η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο ».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο το αργότερο στις 10 έως 15 Σεπτεμβρίου θα έχει τοποθετηθεί και ο χλοοτάπητας και όλα θα είναι έτοιμα εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το έργο υλοποιείται με τα μηχανήματα, το προσωπικό και την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.