Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Γ. Φοιρός: "Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε να επιστρέψει ο κόσμος του Πιερικού στο γήπεδο"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Φοιρος Γιώργος. Δήλωσε ικανοποιημένος για την πορεία της προετοιμασίας, για τους παίκτες που έφυγαν και ήρθαν, για τον φετινό στόχο του Πιερικού και το πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή.

Για την προετοιμασία:
«Βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα. Μπορούμε να πούμε ότι μέχρι τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η προετοιμασία είναι αρκετά μεγάλη αλλά αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα γιατί τα πρωταθλήματα τελείωσαν νωρίς και υπήρχε μεγάλο κενό. Πάμε σιγά σιγά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φορτσάρουμε γιατί έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα πράγματα πάντως πηγαίνουν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα ».

 Για τις νέες μεταγραφικές κινήσεις:
«Κάναμε μια μεγάλη τομή αφού φύγανε αρκετοί παίκτες που ήταν χρόνια στην ομάδα και σιγά σιγά προσπαθούμε να καλύψουμε όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν. Θέλω να πιστεύω ότι κατά μεγάλο μέρος, στον τομέα αυτό έχουμε καλύψει τα κενά. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες προσθήκες που κάνουμε, όπως ο διακαής μας πόθος να πάρουμε τον Γιώργο Ιορδανίδη, έχουμε τον Μπρίτο και από ότι φαίνεται κλείνει τις επόμενες ώρες και ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Μας μένει μια ακόμη εκκρεμότητα για τον Βούλγαρο Καπτίεφ που ήτανε στο Μπάνσκο μαζί μας και θα δούμε και στην περίπτωση αυτή πως θα κινηθούμε ».
Για τον φετινό στόχο της ομάδας:
«Ο στόχος μας καταρχάς είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να κάνουμε μια καλή ομάδα και φέρουμε ξανά τον κόσμο του Πιερικού στο γήπεδο. Καταλάβαμε ότι ο κόσμος μας θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο και γιατί απείχε την προηγούμενη χρονιά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και θα δουλέψουμε γι αυτό, σίγουρα όμως είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει και με τις υπόλοιπες ομάδες οι οποίες δε ξέρουμε ακόμη ποιες θα είναι στην κατηγορία. Σήμερα έχουμε το παιχνίδι με την Βέροια. Μέσα από τα φιλικά, θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση ετοιμότητας είμαστε ».

Για το φιλικό με τον Ηρακλή στο Μπάνσκο:
«Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη, πιέσαμε τον Ηρακλή, κάναμε ευκαιρίες και δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήταν το πρώτο φιλικό και δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς ... Ήταν απλά ένα δείγμα που μας άφησε ικανοποιημένους ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.