Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Κλείνει το ρόστερ με Μ. Μπρίτο και Γ. Ιορδανίδη!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μάρκος Μπρίτο, βρίσκεται ο Πιερικός, με τον νεαρό να ικανοποιεί στις δοκιμές στο Μπάνσκο. Υπογράφει άμεσα και ο Γιώργος Ιορδανίδης.

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τη μεσοεπιθετική γραμμή έχει στα ... σκαριά ο Πιερικός. Μια μέρα μετά την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Χρήστου Λαμπάκη (ενσωματώνεται σήμερα Πέμπτη), στην ομάδα της Κατερίνης είναι έτοιμοι για ακόμα δυο πολύ ουσιαστικές προσθήκες, που θα τονώσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή. Συγκεκριμένα, τα μελανόλευκα προβάρει ο 22χρονος Βραζιλιάνος, Μάρκος Βινίσιους Ολίβιο Ντε Μπρίτο (φωτό), ο οποίος δοκιμάζεται στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας από τον Γιώργο Φοιρό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Μπρίτο μπορεί να παίξει και «δεκάρι» και αριστερό εξτρέμ και εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί. Ο Βραζιλιάνος στο παρελθόν έπαιξε σε Παλέστρα Σάο Μπερνάρντο και Εσπόρτε Κλουμπ Ουνιάο Σουζάνο (αμφότερες στην πατρίδα του).

Ο έτερος μεσοεπιθετικός που πλησιάζει στην ομάδα της Πιερίας είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης. Ο 24χρονος χαφ εξαρχής βρισκόταν ψηλά στη λίστα και έχει συμφωνήσει προφορικά. Μάλιστα, ο Ιορδανίδης, με θητεία ακόμα σε Παναιτωλικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας και Νίκη Πολυγύρου, αναμένεται να «ανέβει» άμεσα στη Βουλγαρία (ίσως και την Παρασκευή), για να ενσωματωθεί στην αποστολή. Παράλληλα, οι Μακεδόνες εξετάζουν έναν Βούλγαρο επιθετικό και υπάρχουν σκέψεις απόκτησης για δεξί μπακ.

Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.