Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Επαφές του Πιερικού με τον Βλάντε Λαζαρέφσκι! (Videos)

Σε συζητήσεις με τον 30χρονο Σκοπιανό διεθνή δεξιό μπακ, Βλάντε Λαζαρέφσκι, που έπαιζε στην αλβανική Φλαμουρτάρι, βρίσκεται ο Πιερικός. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει ως την Παρασκευή.

Πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Κατερίνης να έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Βλάντε Λαζαρέφσκι. Πρόκειται για 30χρονο Σκοπιανό δεξιό μπακ, ο οποίος είναι 45 φορές διεθνής. Επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν ήδη γίνει σε καλό κλίμα και στόχος είναι να προκύψει συμφωνία στο οικονομικό, κάτι που θα θα ξεκαθαρίσει ως την Παρασκευή.

Ο ... κοσμογυρισμένος Λαζαρέφσκι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην αλβανική Φλαμουρτάρι και παλιότερα σε Εστεγκλάλ Τεχεράνης (Ιράν), Σμεντέρεβο (Σερβία), Αμιάν (Γαλλία), Λοκομοτίβ Αστάνα (Καζακστάν), Ριέκα (Κροατία), Καρπάτι (Ουκρανία), Πολόνια Βαρσοβίας (Πολωνία) , Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία), Ντισκομπόλια Γκρότζισκ (Πολωνία), Κρούσεβατς (Σερβία) και Κουμάνοβο (Σκόπια).

Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.