Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Φιλικό προετοιμασίας: Πιερικός-Εθνικός Γαζώρου 0-2

Με τελικό σκορ 0-2 ο Εθνικός Γαζώρου επικράτησε στο φιλικό παιχνίδι του Πιερικού στο Δημοτικό Γήπεδο Κορινού στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων.Τα γκολ πέτυχε ο Γαϊδαρτζής στο 69' και στο 89'. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να έχουν ευκαιρίες που όμως δεν μεταφράστηκαν σε γκολ, με αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρωθεί με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Γαζώρου ήταν ανώτερος του Πιερικού και στο 69' με τον Γαϊδαρτζή έκανε το 0-1. Στο 89' διπλασίασε τα τέρματα του πάλι με τον Γαϊδαρτζή, διαμορφώνοντας και το τελικό 0-2 του φιλικού αγώνα.

Σφύριξε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, με βοηθούς τον Κώστα Λαφατζή και τον Παντελή Κύφο, ενώ 4ος ήταν ο Γιάννης Γκαραγκάνης. Όλοι της ΕΠΣ Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός):  Παπατολίκας (46' Παπανικολάου, 75' Λαμπάκης), Νίκου (46' Βραχνός), Ιορδανίδης (32' λ.τ. Καρτσαμπάς Χρ.), Ιασωνίδης, Κρουσταλέλης (75' Νικολίτσης), Σερέτης (46' Καρτσαμπάς Αλεξ.), Αποστολίδης ( 75' Τσιρλίδης), Παπατόλιος (46' Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης (46' Μπρίτο), Μανίκας (46' Στεφανίδης), Κέρι (46' Μπασμπανάς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κοσμίδης, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Μερισιώτης, Παπαδόπουλος, Δέντσιας, Κωνσταντινίδης, Ναστέφσκι, Ντούριτς, Σκερνατς.
Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι:
Παπαθανασίου, Νίρλος, Μουσικάκης, Γαϊδαρτζής, Πολύζος, Μεταλίδης, Παπαβασιλείου, Κοφοκώτσιος, Μεντής και Νέδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.