Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Φιλικό προετοιμασίας: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πιερικός 0-1

Την 1η του νίκη έπειτα από 6 φιλικούς αγώνες πέτυχε στη Νεοκαισάρεια ο Πιερικός, ο οποίος κέρδισε δύσκολα με 0-1, χάρη σε γκολ του Τσιρλίδη στο 80', παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σχεδόν με όλους τους βασικούς του παίκτες. Η αντίπαλος ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά και παθιασμένα (και σε κάποιες στιγμές και αντιαθλητικά, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες αλλά και τον πάγκο του Πιερικού) και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό για αρκετή ώρα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μία κατηγορία κάτω από τον Πιερικό. Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι, με τον Μανίκα ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο και με τον Σταύρε η Νεοκαισάρεια στο δεύτερο. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 300 άτομα, στην πλειοψηφία τους φίλαθλοι του Πιερικού. Επόμενο φιλικό για τον Πιερικό την Τετάρτη στην Καστοριά με την τοπική ομάδα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απ. Στύλος), Σακελλαρίδης (81 Τζήμας), Καπασακαλίδης (52 Γελαδάρης), Πανανός (46 Δερμίσης), Τασίδης (81 Μπαμίχας), Τζιάμας (46 Μπαγγέας), Τσαγκαράκης (46 Τσιαμπέρας ), Παμλίδης (57 Ευαγγελόπουλος), Τρικαλόπουλος (78 Λαγιώτης), Κλιάνης (46 Σταύρε), Παυλίδης, Νάκας (81Τ σινιστίδης)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ. Φοιρός), Λαμπάκης (46' Παπανικολάου), Νίκου, Βραχνός, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης, Σερέτης (70' Δαλαμήτρας), Κέρι (83' Βάσσος), Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (70' Τσιρλίδης), Μιχαηλίδης (46' Στεφανίδης), Ελευθεριάδης (70' Α.Καρτσαμπάς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.