Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ορίστηκαν οι όμιλοι, 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση, 29 Σεπτεμβρίου η έναρξη

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ  ο πρόεδρος  κ. Σπύρος Καλογιάννης ζήτησε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ν. ΣΑΛΕΥΡΗ. 

Στη συνέχεια το Δ.Σ. πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους από 14 ομάδες.
Στον 1ο θα μετέχουν οι : ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, ΦΩΚΙΚΟΣ, ΦΩΣΤΗΡ,  ΧΑΝΙΑ.
  
Στον 2ο Όμιλο οι : ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ1908, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,  ΑΠΟΛΛΩΝ 1926, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ,  ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937  θα αγωνιστεί στον 1ο Όμιλο και η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στον 2ο  μετά από κλήρωση που έγινε.

Οι ομάδες που θα ανέβουν στην SUPER LEAGUE είναι τρεις και θα προκύψουν με τη διαδικασία των play off.  Στα play off  θα συμμετάσχουν οι  τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου που θα αγωνιστούν σ΄ ένα πρωτάθλημα  δεκατεσσάρων αγωνιστικών.

Η πρόταση αυτή υπερίσχυσε με ψήφους 20 υπέρ , 6 κατά. Η συγκεκριμένη πρόταση υπερψηφίστηκε έναντι των άλλων δυο προτάσεων οι οποίες ήταν:
α. Ν΄ ανεβούν απευθείας  οι πρωταθλητές  του κάθε ομίλου και για την τρίτη θέση ν’ αγωνιστούν οι ομάδες που έχουν κατακτήσει την 2η και 3η θέση του κάθε ομίλου μεταξύ τους , σ΄ έξι αγωνιστικές.
β. Να παίξουν οι τρεις πρώτες του κάθε ομίλου μεταξύ τους , σε δέκα αγωνιστικές.         

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5-9-2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ν. ΣΑΛΕΥΡΗ. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα φορούν για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές μαύρα περιβραχιόνια.

Το πρωτάθλημα των ΝΕΩΝ θα ξεκινήσει 13.10.2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.