Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

O Τσιρογιάννης του Πιερικού Αρχέλαου στην Εθνική Παίδων (U15)

Προπονητικό τριήμερο έχει στο πρόγραμμά της η Εθνική Παίδων (U15), το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Λυγουριό Αργολίδας (14-16/04). Ανάμεσα στους αθλητές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές είναι ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχέλαου Κώστας Τσιρογιάννης.

Ο Κώστας Τσιρογιάννης, γεννηθείς το έτος 2001, έχει ύψος 1,92 στην τελευταία μέτρηση (ο αθλητής βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης) και αγωνίζεται στη θέση του σημείου guard. Πρόκειται για έναν παίκτη με εντυπωσιακή σωματοδομή για την ηλικία του, με μεγάλο δείκτη ωριμότητας και άριστη τεχνική κατάρτιση, ενδεικτικό της δουλείας που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αποτελεί σίγουρα τον πιο ελπιδοφόρο παίκτη της Πιερίας σε επίπεδο U15, και καυτή προοπτική πανευρωπαϊκά στις συγκεκριμένες ηλικίες με αποτέλεσμα αρκετοί μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον.

Ο καλαθοσφαιριστής της παιδικής ομάδας Κώστας Τσιρογιάννης επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να πάρει μέρος στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων που διεξήχθη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2014 όπου αναδείχθηκε απόλυτος πρωταγωνιστής και MVP της διοργάνωσης.

Ο Πιερικός Αρχέλαος λοιπόν ύστερα από τους Φακοπουλίδη και Τσαλμπούρη αριθμεί ακόμη ένα μέλος των εθνικών ομάδων καθιστώντας τους Πιερείς υπερήφανους, Η διοίκηση και οι προπονητές του Πιερικού Αρχέλαου συγχαίρουν τον Κώστα Τσιρογιάννη για τις επιδόσεις και για το ήθος του και του εύχονται καλή επιτυχία και καλή πρόοδο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.