Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων: Πιερικός Αρχέλαος - Αρίων Ξάνθης 70-72

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με μεγάλες διακυμάνσεις η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκε από τον Αρίωνα Ξάνθης με 70-72.

Η ομάδα του Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε με το τέλος της πρώτης περιόδου να έχει διψήφια διαφορά από τον αντίπαλο της (+11), με τους παίκτες του Πιερικού να αντιδρούν στην δεύτερη περίοδο που όχι μόνο ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά πήραν και το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας να διατηρούν το προβάδισμα και μάλιστα να το αυξάνουν και στους 5 πόντους.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Πιερικού κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας με ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα έφτασαν στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 11-22, 32 έως 31, 53 έως 48, 70-72

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Τζιοπάνος Γ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς, Μπούσμπουρας, Ταρενίδης 4, Ζησόπουλος 17, Βατός 4, Παρμακτσίδης 15 (3), Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 10, Ψαρού, Βαβατσιούλας 20 (5), Γκιουμίδης.

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Παπαδόπουλος): Τάσσος 5, Καρίμποφ, Ερμείδης Δ. 2, Κοτανίδης 1, Θεοδωρόπουλος 10, Σαβουλίδης 23 (3), Ερμείδης Π. 17 (2), Καρτάλης 14, Παπαδόπουλος Χ., Πολυχρονίδης, Παρίμογλου, Παπαδόπουλος Λ.

Φυσικά η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, παρά τη μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε, συνεχίζει την προσπάθειά της τη Δευτέρα 6 Απριλίου με αντίπαλο τον ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.