Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Εφηβικό και Παιδικό Πρωτάθλημα: Ο Πιερικός Αρχέλαος βράβευσε τους Πρωταθλητές! (Videos)

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Πιερικό Αρχέλαο και του Άργους Ορεστικού, παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, βραβεύτηκαν η ομάδα των Εφήβων που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων καθώς και η ομάδα των Παίδων η οποία ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας και προκρίθηκε στην 6άδα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 17 Ιουνίου.

Η διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου συνεχάρη όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα καθώς και τους προπονητές Στέλιο Χατζηιωάννου, Δάμη Χρυσίδη και Σωτήρη Γκαβοτάσιο, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της ακαδημίας.

Βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές:

Παιδική Ομάδα:

Πρόδρομος Ζησόπουλος, Τάσος Ταρενίδης, Ιάσων Τζαμακλής, Βασίλης Τατσίδης, Στέφανος Σουκάρας, Βαγγέλης Παπανικολάου, Δημήτρης Μπλέτσας, Σωκράτης Ζιάκος, Δημήτρης Βαβατσιούλας, Δημήτρης Ράλλης, Μάριος Φανούλης, Κώστας Παρμακτσίδης, Γιάννης Μουρίκας, Νεκτάριος Τζουνίδης, Γιώργος Τσιλιγγαρίδης, Ευγένιος Τζουνίδης.

Εφηβική Ομάδα:

Τάσος Ταρενίδης, Πρόδρομος Ζησόπουλος, Γιάννης Βάτος, Δημήτρης Μπούσμπουρας, Παύλος Σαββίδης, Δημήτρης Κοντζές, Βαγγέλης Παπανικολάου, Δημήτρης Ράλλης, Ανέστης Ψαρρού, Γιώργος Κοτσώνας, Χρήστος Παυλίδης, Θοδωρής Ζορμπάς, Δημήτρης Βαβατσιούλας, Νίκος Μάντζου, Κώστας Παρμακτσίδης, Νίκος Γεωργαντάς, Τηλέμαχος Κατσαβός, Γιώργος Τσιλιγγαρίδης, Δημήτρης Τατσίδης, Ευγένιος Τζουνίδης.

Τέλος, μετά τον αγώνα κληρώθηκαν στους φιλάθλους δύο tablet, προσφορά της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου και του φροντιστηρίου «Νέα Παιδεία», χορηγού της ομάδας της Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.