Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων: Διόσκουροι Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 72-72

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος οι έφηβοι του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκαν με ανατροπή από τους Διόσκουρους Κοζάνης με 73-72. Είναι σαφές ότι τα παιδιά είναι εξαντλημένα από την υπερπροσπάθεια και τους διαρκείς αγώνες αφού πολλοί από αυτούς είναι και μέλη της ανδρικής ομάδας (Β Εθνική) ενώ όλοι τους αγωνίζονται και στο παιδικό πρωτάθλημα. Συνεπώς η κούραση στο τέλος των παιχνιδιών είναι κάτι το φυσιολογικό και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 11-31, 38-49, 55-59, 73-72

Διαιτητές: Γραικός-Λουλουδιάδης

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Μανακίτσας 2, Τσακιρίδης Γ. 16, Τσακιρίδης Π. 7 (1), Ατματζίδης 5, Γκοβεδάρος 25 (3), Ζαχαριάδης, Ζολώτας 1, Τόττας, Μαυρόπουλος, Γκλιάνας 13, Μπράχος 4, Γιαννάκης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς 4, Μπούσμπουρας 7 (1), Ταρενίδης 2, Ζησόπουλος 24 (3), Βατός, Παρμακτσιίδης 9, Σαββίδης 4 (1), Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 7, Ψαρού, Βαβατσιούλας 15 (5), Τζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.