Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων: ΠΟ Νέων Μουδανιών - Πιερικός Αρχέλαος 59-56

Η ομάδα των εφήβων του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκε από τα Νέα Μουδανιά στο τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δεκάλεπτα: 13-5, 23-11, 39-40, 59-56

Διαιτητές: Τσούλης-Σελεβός

ΠΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Παναγιωτόπουλος): Σερέτης 13 (1), Παπαδόπουλος 5, Βάρβαρος, Τογανίδης 21, Μούλικας, Αντωνιάδης 4, Νάστος 6, Βλογιάρης 2, Χατζηγιοβάννης Γ, Κοκκίνης, Χατζηγιοβάννης Ε.. 8, Γιανναρίδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς 2, Μπούσμπουρας, Ταρενίδης, Ζησόπουλος 11, Βατός 13 (1), Παρμακτσίδης 7 (1), Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 9, Ψαρού, Βαβατσιούλας 14 (4), Τζουνίδης.

Παρά τον αποκλεισμό της εφηβικής μας ομάδας από την τελική φάση αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους. Ο Πιερικός Αρχέλαος -πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΜ- αγωνίστηκε με σημαντική συμμετοχή παιδιών γεννηθέντων το 1999. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων και ένα μεγάλο μπράβο για την τεράστια προσπάθειά τους σε σχολείο και αθλητισμό! Επόμενη πρόκληση για το σύλλογό μας η συμμετοχή της παιδικής μας ομάδας στη β φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.