Κυριακή 5 Απριλίου 2015

26η (τελευταία) αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1

Σε παιχνίδι όπου αμφότεροι ήθελαν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να έχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι άουτ, η Ζάκυνθος επικράτησε 2-1 του Πιερικού, με τους γηπεδούχους να κλείνουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι νησιώτες πέτυχαν ακόμα μία νίκη και έτσι θα έχουν το πλεονέκτημα στα μπαράζ παραμονής, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 38ο λεπτό, χάρη σε τέρμα του Κρισμάρεβιτς. Ωστόσο οι «μελανόλευκοι» στο 71 'βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενοδόχοφ, ο οποίος έκανε το 1-1. Παρ 'όλο που όλα έδειχναν ότι αμφότεροι θα μοιραζόντουσαν το βαθμό της ισοπαλίας, ο Πλαβούκος στο 82' σημείωσε το 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κριτσμάρεβιτς, Πλαβούκος, Καμπούρης (75 'Ευθυμιάδης), Αποστόλου, Πιτταράς (86' Κυριακίδης), Παπαδημητρίου (71 'Βυθούλκας)

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Καραογλανίδης, Γιαννόπουλος (34 'Χατζόγλου), Καρατάσιος (85' Παλιάτσιος), Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Τσιάρας, Σταματής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.