Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Πιερικός Αρχέλαος - Ασπίς Ξάνθης, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Ύστερα από την πειστική εκτός έδρας νίκη του εναντίον του Στρατωνίου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την προσεχή Kυριακή (08/03, 17:00) στην έδρα του το αξιόμαχο σύνολο της Ασπίδας Ξάνθης. Η Ξάνθη βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και για αυτόν το λόγο θα έρθει στην Κατερίνη με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου ο Πιερικός Αρχέλαος είχε επιβληθεί με 105-112 σε ένα συγκλονιστικό αγώνα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας (39π. με 6 τρίποντα) Αντώνης Γκοντόπουλος δήλωσε σχετικά: "Μετά το πολύ σημαντικό διπλό της ομάδας στο Στρατώνι, υποδεχόμαστε την Ασπίδα Ξάνθης. Παρά την διαφορά στη βαθμολογία δεν είναι καθόλου εύκολος αγώνας. Η Ξάνθη έρχεται να παίξει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή της και έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να βγάλουμε στο γήπεδο την καλή αγωνιστική μας κατάσταση για να μην έχουμε πρόβλημα. Ελπίζουμε ο κόσμος την Κυριακή να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι φέτος, δηλαδή η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.