Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τιτάνες Παλαμά - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στον Παλαμά Καρδίτσας

Την Κυριακή 15 Μαρτίου ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται από τους Τιτάνες Παλαμά στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ο αγώνας είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας καθώς η ομάδα της Πιερίας επιδιώκει την άνοδο στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Τιτάνες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επομένως αναμένεται μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 1ου γύρου στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος είχε επιβληθεί άνετα με 82-72 καθώς προηγούνταν σταθερά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν πραγματοποιήσει οι συνήθεις ύποπτοι Γιώργος Ασημάκης και Αντώνης Γκοντόπουλος με 18 και 19 πόντους αντίστοιχα. Για τους Τιτάνες 18 πόντους είχε ο πρώην παίκτης του Πιερικού Αρχέλαου (2010-2012) Γιάννης Μαλτέσιος.

Παίκτες και προπονητές της ομάδας είναι αποφασiμένοι ύστερα από την επίτευξη του αρχικού στόχου, δηλαδή της παραμονής στη Β εθνική κατηγορία, να υπηρετήσουν το νέο στόχο που έχει τεθεί. Αυτός δεν είναι άλλος από την αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά και την ταυτόχρονη αξιοποίηση του άφθονου ταλέντου που διαθέτουν οι νεαροί παίκτες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.