Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου σε τουρνουά στα Γιαννιτσά

Tην Κυριακή 1 Μαρτίου διεξήχθη το τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσαν οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών με φιλοξενούμενους τον Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνης.

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση των «Ικάρων», η ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου συμμετείχε με μεγάλο αριθμό αθλητών, δίνοντας μια σειρά από παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό και εορταστικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τους διοργανωτές του τουρνουά, οι αθλητές της ακαδημίας της Κατερίνης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους οικοδεσπότες Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Πιερικού Αρχέλαου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Ίκαρους για την άψογη φιλοξενία και τους προσκαλούν στο αντίστοιχο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη το επόμενο σαββατοκύριακο.Ο προπονητής της ακαδημίας Δάμης Χρυσίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν ένα πολύ όμορφο, δημιουργικό τουρνουά που εκπλήρωσε κάθε στόχο του. Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια στόχος μας είναι να απολαμβάνουν οι μικροί αθλητές-τριες μας το παιχνίδι και την χαρά που μπορεί να τους δώσει το μπάσκετ. Σκοπός είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να μείνουν μέσα σε αυτόν γιατί διαχρονικά θα έχουν μόνο όφελος. Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον υπεύθυνο των Ακαδημιών των "Ικάρων" Σπόντη Νίκο, για την φιλοξενία του για την πολύ καλή συνεργασία που αποφασίσαμε να έχουμε στο μέλλον. Περιμένουμε με τη σειρά μας τους φίλους από τα Γιαννιτσά στο "σπίτι" μας! ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.