Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

20η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Τύρναβος 1-1 l Συνέντευξη τύπου (Video)

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, Πιερικός και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αποτέλεσμα που θεωρητικά βόλεψ και τις δύο ομάδες.

Αμφότεροι δεν εντυπωσίασαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν καθώς ελάχιστες ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τα καρέ των δυο τερματοφυλάκων. Και οι δυο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, όμως και το «Χ» δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Στο 33 'οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο ύστερα από την κόκκινη κάρτα του Παληεγώργου για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαννούλη. Ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Χαραλαμπίδη βρήκαν τον τρόπο να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Γκούρτσας με πλασέ έκανε το 0-1. Οι «μελανόλευκοι» πάλεψαν αρκετά για την ισοφάριση και έντεκα λεπτά αργότερα οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς, χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Τσιάρα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Να σημειωθεί ότι στο 87 'οι «μελανόλευκοι» λίγο έλειψε να πάρουν το τρίποντο, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Κατσιαμήτας κατέληξε στο δοκάρι του Πρίφτη.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπουζούκης (77 ' Γιαννόπουλος), Μυστακίδης, Γιαννούλης (69' Κατσιαμήτας), Σταματής, Μπαξεβάνος (46 ' Παλιάτσιος)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου (74 'Κυριάκος), Ότα (63' Γκούρτσας), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Ιβανίδης (37 'Σουλιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.