Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Πιερικός Αρχέλαος - Φοίνικας Λάρισας, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!)











































Την Κυριακή 22/3 ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται το Φοίνικα Λάρισας σε ένα σημαντικό αγώνα. O Φοίνικας Λάρισας επιδιώκει την παραμονή του στη Β εθνική κατηγορία, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ο Πιερικός Αρχέλαος ευελπιστεί να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, να αποδώσει καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσει τον κόσμο του προσδίδοντας στον αγώνα εορταστικό χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα διεξαχθούν happenings, κληρώσεις δώρων ενώ κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου παιδιά της ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου θα προσφέρουν το δικό τους μοναδικό θέαμα.

Το κατάστημα Vodafone Αγίας Λαύρας 2-Ηλίας Τσιμόπουλος θα συμμετέχει ενεργά στη γιορτή του μπάσκετ προσφέροντας συμμετοχή σε κλήρωση για 2 smartphones και έναν πολυφορτιστή σε κάθε ενεργοποίηση* πακέτου καρτοκινητής (άμεσα 200 λεπτά προς όλους δωρεάν).

* Απαραίτητη προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.