Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

3η αγωνιστική Γ΄ γύρου FL Νέων (Γ΄ όμιλος): Απόλλων 1926 Καλαμαριάς (U20) - Πιερικός (U20) 1-0


Οι Νέοι του Απόλλωνα διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα του αγώνα με τον Πιερικό.

Η νίκη με 1-0 σημειώθηκε σ΄ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο (λόγω της βροχής), ενώ στο 82΄ ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Βερνάρδου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «κοκκινόμαυροι» εμφανίστηκαν ορεξάτοι και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Πιερικού. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 11', όταν ο Τσολερίδης από μακρινή απόσταση εξαπέλυσε δυνατό σουτ, που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Το γκολ της νίκης σημειώθηκε στο 22', όταν ο Γκέκας έβγαλε διαγώνια πάσα στον Γιώργη, ο όποιος με διπλή προσπάθεια έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δυο προπονητές. Παρόλο αυτά οι «ροσονέρι» του Κώστα Γαλτσίδη ήταν πάλι δραστήριοι και στο 73' ο Γιώργης βγήκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 78' ήταν σειρά του Ράπτη να δει την κεφάλια του να φεύγει άουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσολερίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.