Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

21η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Αιγινιακός - Πιερικός 1-1

Κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξήχθη το παιχνίδι του Αιγινιακού και του Πιερικού στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Φαίνεται πως ο καιρός δεν ήταν σήμερα (8/3) με το μέρος των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επηρεασμένοι από την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος δεν μπορούσαν να προσφέρουν θέαμα υψηλών αποδόσεων στους ελάχιστους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Γιάννης Παραλυκίδης».

Εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο οι γηπεδούχοι με τέρμα του Μπάρος φρόντισαν λίγο πριν το φινάλε να σώσουν την κατάσταση και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, που στη συνέχεια ίσως να αποδειχθεί χρυσός. Το 1-1 έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (79 'Ντος Σάντος), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (63' Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος, Μπουζούκης, Τσιάρας, Σταματής, Γιαννούλης, Μυστακίδης (78 'Μυστακίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.