Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

24η αγωνιστική FL (Bόρειος όμιλος): Εθνικός Σερρών - Πιερικός 3-0

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, ο Εθνικός Σερρών γεύτηκε επιτέλους τη χαρά της νίκης και μάλιστα με θεαματικό τρόπο, καθώς επικράτησε με 3-0 του Πιερικού.

Οι Σερραίοι έδειξαν στοιχεία ομάδας και ευτύχησαν να πανηγυρίσουν μια πολύτιμη νίκη, λίγο πριν αποχαιρετήσουν το πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα αυτή η νίκη ήρθε μετά κόπων και βασάνων... έπειτα από τρεις μήνες, καθώς η τελευταία φορά που οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου είχαν πάρει το τρίποντο (2-1) ήταν στις 22/12 κόντρα στην ΑΕΛ. Απεναντίας, ο Πιερικός που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ήθελε πάση θυσία τους βαθμούς, δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και μοιραία γνώρισε ακόμη μια ήττα.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στo 8ο λεπτό χάρη σε τέρμα του Κρεββατά και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης στο 36' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Παρ 'όλο που όλοι περίμεναν την αντίδραση των «μελανόλευκων», μιας και καιγόντουσαν στην κυριολεξία για βαθμό ή βαθμούς, το τρίτο τέρμα σημειώθηκε και πάλι από το συγκρότημα των Σερρών. Στο 78' ήταν η σειρά του Τσιλούλη να χριστεί σκόρερ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος (87 'Παναγιωτίδης), Δούμτσιος (76' Παπαϊωάννου), Τσιλούλης, Μπλέντι, Ελευθεριάδης (83 'Κρουσταλέλης), Αγγελίδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Ντόσης, Τσιάρας, Μπαξεβάνος (62 'Τσουμάγκας), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Γιαννόπουλος (56' Κατσιαμήτας), Παλιάτσιος (76 'Μπαστάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.