Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣΜ Παίδων: Αγροτικός Αστέρας (U15) - Πιερικός (U15) 3-1

Μετά απο 4 συνεχομενες αγωνιστικές [3 νικες-1 ισοπαλία] το παιδικό τμημα τού ΠΙΕΡΙΚΟΥ γνωρισε την ήττα στο ντέρμπυ κορυφής απο την πρωτη ομάδα. της βαθμολογίας τον ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑ. Το παιγνίδι ηταν αρκετά καλό με δυνατές μονομαχιες και πολλές φάσεις στις δυο εστίες.

Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ γιατι έχασε ενα παιγνιδι απο εναν αντιπαλο που δεν ηταν καλύτερος απλα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα σταθηκε πιο τυχερός στην τελική προσπαθεια.

Οι μικροί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έδωσαν τον καλυτερο τους εαυτό προσπάθησαν πολυ άλλα τελικα γνωρισαν την ήττα που δεν τους βγάζει απο τον στοχο που είναι η τετράδα.

Στο πρωτο ημιχρονο ο Πιερικος είχε δυο καλες φάσεις να ανοίξει το σκορ, η πρωτη με τον Ρούντο και η δεύτερη με τον Ναρινογλου που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απο ευνοϊκές θέσεις.

Έτσι το ημιχρονο έληξε 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικος ξεκίνησε καλύτερα αρχισε να πιεζει και έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Β.Τουλικας σεντραρε στην περιοχή πετάχτηκε ο Τραχιδης επιασε την κεφαλιά που πέρασε μόλις αουτ.

Ο Πιερικός συνέχισε να πιέζει και στο 15' του δευτερου ημιχρόνου πέτυχε γκολ όταν ο Ναρινογλου πιεσε τον αντιπαλο έκλεψε την μπαλα έκανε κάθετη μπαλια στον Ρούντο και αυτός πλασσαρε τον τερμ/κα κανοντας το 1-0 για τον Πιερικο.

Απο το σημείο αυτό και μετα ο Αγρ. Αστέρας πιεσε για την ισοφαριση και το πέτυχε μετα απο αδρανεια της ομάδας του Πιερικού. 5' πριν λήξει ο αγώνας ο Αγρ. Αστερας πέτυχε και δευτερο γκολ απο θέση οφσάιντ που δεν σημειωσε ο διαιτητής.

Η ομάδα του Πιερικού βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και στο τελος του αγώνα δέχθηκε και τρίτο τέρμα που ήταν και το τελικο σκορ.

Η σύνθεση του Πιερικού: Παπαθανασιου, Μαργαριτης, Τουλικας, Αγγελης, Γαλανοπουλος, Κατσαρας, Φορτομαρης, Μητρακας, Ναρινογλου, Ρουντος, Τσιμτσιουδας.

Επίσης επαιξαν οι: Τραχιδης, Μπουσμαλης, Σκαμαγκας, Μισιουδης, Μαυριδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.