Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Κομοτηνή

Στέλιος Χατζηιωάννου: «Τώρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που στα τελευταία παιχνίδια παίζει εξαιρετικά»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον ΓΑΣ Κομοτηνή που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ο αγώνας με την Κομοτηνή ήταν από αυτούς που απαγορεύεται να χαθούν. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την προηγούμενη εντός έδρας ήττα μας, είχε δημιουργήσει πίεση για τη νίκη. Αυτήν την πίεση την εκμεταλλευτήκαμε δημιουργικά. Βγάλαμε πάθος και ενέργεια, δώσαμε στο παιχνίδι το ρυθμό που θέλαμε, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και για αυτό φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Τώρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που στα τελευταία παιχνίδια παίζει εξαιρετικά ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.