Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Φιλικό Παίδων: ΠΑΟΚ (U15) - ΠΙΕΡΙΚΟΣ (U15) 2-2

Δευτέρα 29-12-2014. Γήπεδο Μίκρας Θεσσαλονίκης

Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι που έγινε στην Θεσσαλονίκη το Παιδικό τμήμα του Πιερικού αντιμετώπισε το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας παρα το τσουχτερό κρύο ήταν πολύ κάλος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο αν και ο καιρός δεν βοήθησε τις δυο ομάδες (αέρας και πολύ κρύο).

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε με το μέρος της τον αέρα και κατόρθωσε να πετύχει γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Και να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε καθολική υπεροχή και κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης όταν έγινε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ρούντος την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Ο Πιερικός μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Ρούντο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να ισοφαρίσει με πλάσε μέσα από την περιοχή μετά από χτύπημα κόρνερ.Το παιγνίδι τελείωσε με τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν αγκαλιασμένοι δίνοντας ραντεβού τον Μάιο στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.