Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

9η αγωνιστική EΠΣΜ Προπαίδων: Πιερικός (U12) - Παύλος Μελάς (U12) 7-0

Στα πλαίσια της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής για το πρώτο γύρο, στον 4ο όμιλο του προπαιδικού της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Πιερικός αντιμετώπισε την ομάδα του Παύλου Μελά στην έδρα του. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Θεόδωρος Καμπερίδης.

Ο επιθετικός του Πιερικού έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο σημειώνοντας συνολικά πέντε τέρματα και αναγκάζοντας τον αντίπαλο προπονητή να βάλει πάνω του διαδοχικά τρεις διαφορετικούς αμυντικούς.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-0 με τον νεαρό σκόρερ να σημειώνει όλα τα τέρματα με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο μπαίνοντας γρήγορα από δεξιά εκμεταλευόμενος την ταχύτητα του και τι ωραίες κάθετες πάσες που δέχθηκε, πλασάροντας εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημιχρονο με τον μικρό στράικερ να σημειώνει ακόμη ένα γκολ.
Ο Δαλαμήτρας με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Τσέτσιλας με σουτ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση σημείωσαν και αυτοί από ένα τέρμα.
Επίσης ο Πιερικός είχε και δύο δοκάρια με τους Παπαθανασίου και Λάιο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα έδειξε τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα, θέληση και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και διάθεση να παίξει σωστό ποδόσφαιρο με καλή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας.

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη με μηδέν παθητικό για την ομάδα του Πιερικού, που πάει με ανεβασμένη
ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής, όπου θα αντιμετωπίσει την ακαδημία του Ντίνου Κούη με φόντο την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ:

Κραγιόπουλος Κων/νος (Προπονητής)

Κοκίτσι, Σειταρίδης, Κουλόλι, Γκουτζιούλης, Αποστολίδης, Μελισσουργός, Παπαθανασίου, Τσέτσιλας, Δαλαμήτρας, Καμπερίδης, Λάιος, Χωλίδης, Μεταξάς, Τσιοπλής, Ελενίδης, Δημάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.