Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

8η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Αιγινιακός 1-1 / Συνέντευξη τύπου (Video)

Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο.
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Αιγινίου βρέθηκε να χάνει από το 13' ύστερα από γκολ του Αλεξίου, όμως άλλαξε πλάνο μετά την ανάπαυλα και ισοφάρισε με τον Πέντα στο 75'. Ο Πιερικός στο τελευταίο τέταρτο «κράτησε» το 1-1 χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά του Πατσιογεώργο.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η πίεση του Πιερικού ήταν έντονη στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με πολλά κερδισμένα κόρνερ. Σε ένα από αυτά στο 13' σε εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη από τα δεξιά, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε προσωρινά ο Τόλιος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 75' σκόραραν οι φιλοξενούμενοι. Στην ωραία σέντρα του Γιαζιτζόγλου πετάχτηκε ο Μαρτσέλο Πέντα και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1, το οποίο ο Αργεντινός δεν πανηγύρισε (αγωνιζόταν στον Πιερικό 3 χρόνια).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες (79' Παλιάτσος), Ντόικιτς, Τσιάρας (73' Κοντσίδης), Ελιομάρ (68' Σπάσιτς), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Μπουζούκης, Αλεξίου, Ντόσης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς (63 'Ρίκκα), Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς, Δεμηρτζόγλου (46 'Κουτσοσπύρος), Καζάκης.

Διαιτητής: Μολυχιτούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Λάζαρης (Καβάλας)
Κίτρινες: Σπάσιτς, Τσιάρας - Καζάκης, Ζούρκος, Κουτσοσπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.