Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος: Οι ακαδημίες ντύνονται με...

Και φέτος η BROKERS JEANS έντυσε με μπλούζες την παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου.

Στη φωτογραφία διακρίνονται:

Όρθιοι: Ζησόπουλος, Τζουνίδης Ν, Ράλλης, Τζουνίδης Ε, Τσιλιγγαρίδης, Παρμακτσίδης, Βαβατσιούλας, Χατζηιωάννου (προπονητής).
Καθιστοί: Ταρενίδης, Παπανικολάου, Τζαμακλής, Φανούλης, Ζιάκος, Μπλέτσας, Σουκάρας, Μουρίκας.

● Η BROKERS JEANS ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση περιστασιακή ενδυμάτων με τα σήματα «BROKERS», «CAMARO», «SOGO» και «QUATTRO», όπως επίσης και παιδικών ενδυμάτων με τα σήματα «Μ-όne » και « MISS ONE ».

Και στους παμπαίδες του ΣΦΚ Κατερίνη 2008

Η τεχνική εταιρεία «ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» προσέφερε στην ομάδα των παμπαίδων του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 μια πλήρη αθλητική ενδυμασία, με την οποία οι νεαροί καλαθοσφαιριστές συμμετέχουν και στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων.

Στη φωτογραφία διακρίνονται:

Τσιρογιάννης Κώστας, Αδαμόπουλος Χρήστος, Πολυχρόνης Παναγιώτης, Ζιώγας Αθανάσιος, Καρατόλιος Μιλτιάδης, Χατζηλάμπρου Χαράλαμπος, Μήτσαλας Δημήτρης, Κατηρτζίδης Αθηνογένης, Κεσεσίδης Γιώργος, Γρηγοριάδης Βίκτωρ, Δερμίσης Ευάγγελος, Μακρής Νικόλαος, Δημουλιός Αθανάσιος, Ταβαντζής Θεοχάρης, Μαυρίδης Στέφανος, Τζιοβάρας Σωτήρης.
Στην ομάδα όμως αγωνίζονται και οι: Κακουλίδης Κώστας, Μακαντάσης Κώστας, Μάντζου Διονύσιος και Ποντίκας Μενέλαος.

● Η τεχνική εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ», η οποία ανήκει στον Βασίλη Ταβαντζή, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό, δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των μελετών δημοσίων και ιδιωτικών έργων, αλλά και των κατασκευών. Ενδεικτικά, ως αντικείμενο αυτής, αποτελούν οι τοπογραφικές - κτηματογραφικές - πολεοδομικές μελέτες, οι μελέτες οδοποιίας, η σύνταξη πράξεων εφαρμογής και πράξεων τακτοποίησης. Επίσης, στον τομέα των κατασκευών, το αντικείμενό της εκτείνεται στην ανέγερση επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών.

Και με μπουφάν Rollmann ...

Η ομάδα των παμπαίδων του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 φέτος φοράει και μπουφάν της γνωστής επιχείρησης Rollmann που εδρεύει στην Κατερίνη.

Ήταν μια ευγενική κίνηση της ομώνυμης βιομηχανίας ενδυμάτων.Ευχαριστίες

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις «BROKERS JEANS», «Διάσταση Κατερίνης» και «Rollmann» για τις ευγενικές τους χορηγίες στα τμήματα των ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.