Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

7η αγωνιστική Α2 Volley Ανδρών (Γ΄ όμιλος): Κομοτηνή - Πιερικός 3-1

Την δεύτερη ήττα σε 7 αγώνες γνώρισε ο ΣΦΚ Πιερικός (Ανδρών) το απόγευμα του Σαββάτου (29/11) στην δύσκολη έδρα της Κομοτηνής. Ο Πιερικός πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών παικτών γνώρισε την ήττα. Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής επικράτησε στην έδρα της με 3-1 σετ του ΣΦΚ Πιερικού ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι πήραν σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ, παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ και ο Πιερικός δύσκολα το τρίτο σετ 22-25. Το τέταρτο σετ κατέληξε επίσης στην ομάδα της Κομοτηνής με 25-18.

ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής - ΣΦΚ Πιερικός 3-1 (25-17, 25-18, 22-25, 25-18)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Εξάρχου): Καψαλιάρης, Αβερκιάδης, Λέκκος, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Χριστόφας, Παπαιωάννου (λ) / Καζάκος (λ), Λαχτάρας, Χατζηβλασίου, Δεληγιαννίδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Σαρρής): Παπάς, Τσίρκος, Καραγιάννης, Μπατσάρας, Γιατζίδης Απ, Γερομίχαλος, Καλιάκος (λ) / Ματσαρίδης (λ), Χρυσικός, Αλεξίου, Ξενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.