Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

10η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Φωκικός 1-0

Το γκολ του Καρτσαμπά στο 68' χάρισε το τρίποντο στην ομάδα της Κατερίνης, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 69' με δέκα παίκτες.

Με μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς καθώς δεν είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα της αμοιβής των διαιτητών.

Από την ... κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Πιερικός στο ματς με τον Φωκικό στην Κατερίνη για την 10η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League. Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 μ.μ. αλλά καθυστέρησε 20 λεπτά μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αμοιβή των διαιτητών, με τους γηπεδούχους να αποφεύγουν τελικά το 3-0 υπέρ του Φωκικού στα χαρτιά, καταβάλλοντας τα χρήματα. Έτσι, το ματς έγινε κανονικά και οι γηπεδούχοι με το γκολ του Καρτσαμπά πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Ζιώγα μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δυο άστοχα σουτ με τους Γιαννούλη και Καρτσαμπά στο 7' και το 11' αντίστοιχα, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες των Αλεξίου στο 14' και Μυστακίδη στο 16' . Στη συνέχεια και για ένα 10λεπτο ο Φωκικός έκανε αισθητή την παρουσία του επιθετικά με τον Γκάτσεσα να «απειλεί» στο 19 στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 29' ο Παπατολίκας μπλόκαρε το σουτ του Γεωργουσόπουλου. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν την «κλασική» ευκαιρία, με το 0-0 να μένει ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε να ... προσφέρει περισσότερα. Με τον Πιερικό να διατηρεί τον έλεγχο του ματς λοιπόν το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους παίκτες του Ζιώγα. Συγκεκριμένα, στο 67' μετά από κόρνερ του Γιαννούλη ο Καρτσαμπάς με κεφαλιά νίκησε τον Τσεκρέζι για το 1-0. Μάλιστα, το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο δύσκολο στη συνέχεια καθώς στο 68' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημητρίου. Ωστόσο, στο 74' η ομάδα της Άμφισσας βρέθηκε μια «ανάσα» από την ισοφάριση όταν το σουτ του Γεωργουσόπουλου «σταμάτησε» στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ματς με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Ντόσης, Μυστακίδης (63' Παλιάτσιος), Ντόικιτς, Τσιάρας, Γιαννούλης, Σίλβα, Μπουζούκης, Αλεξίου (59' Μανίκας)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Σαΐν (73' Ντάμπος), Σκαρίμπας, Δημητρίου, Γκατσέσα (46' Ευαγγελιδάκης), Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Καρυπιάδης (88' Χαλιώτης), Ρεβυθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.