Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πιερικό

Ρεπό χθες είχαν οι παίκτες του Πιερικού και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις με την ομάδα της Κατερίνης να υποδέχεται την Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα στο Πιερικό Στάδιο στα πλαίσια της 3ης αγωνηστικής.

Ο Πιερικός στην Καλαμαριά τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες αφού πέρα από την κόκκινη κάρτα ( 2η κίτρινη) του Ελιομάρ στο 78', ο νεαρός Κατσιαμήτας υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί. Ο Μ. Ζιώγας έκανε πολύ νωρίς τις αλλαγές και ευτυχώς δεν χάθηκε ο πολύτιμος βαθμός.

Πάντοτε τουλάχιστον στα εκτός έδρας παιχνίδια ο φιλοξενούμενος όταν πιέζεται προσπαθεί να ροκανίσει πολύτιμο χρόνο και οι προπονητές κάνουν τις αλλαγές ώστε να κερδίσουν κάτι εκτός και αν φυσικά υπάρχει τραυματισμός παίκτη και τότε η ομάδα θα πρέπει να φρεσκαριστεί.

Ο Πιερικός έπαιξε στα τελευταία 15' με 9 παίκτες και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισσοπαλίας στην μεγάλη μάχη που γίνεται φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

Εκ των πρωταγωνιστών του Πιερικού στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα 1926 ήταν ο Δημήτρης Πατσιογιώργος.  Ο νεαρός τερματοφύλακας προχώρησε σε σημαντικές αποκρούσεις, κρατώντας την εστία του απαραβίαστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.