Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Φιλικό προετοιμασίας: Πιερικός - ΑΕΚ 1-3

Φιλική νίκη επί του Πιερικού με σκορ 3-1 πανηγύρισε η καλή ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε των δύο ενόψει πρεμιέρας. Στάθηκαν αξιοπρεπώς οι Κατερινιώτες παρά τη διαφορά ποιότητας.

Μόλις στο πρώτο τέταρτο του ματς, η Ένωση είχε προηγηθεί με δύο γκολ, χάρη στην κοντινή προβολή του Πλατέλλα στο 2' (μετά από πάσα του Μπαρμπόσα) και το ... σπρώξιμο της μπάλας στα δίχτυα απ' τον Ντούνη στο 14 '.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν την υπεροχή, αλλά να μην απειλούν την εστία των Κατερινιωτών. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τον Σταματή από κοντά να σημαδεύει άουτ και τον Αλεξίου στο 25' να χάνει τετ-α-τετ!

Στο 52' η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς και να σκοράρει! Με την κάθετη μπαλιά που βγήκε για τον Γιαννούλη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1.

Η ΑΕΚ είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει ξανά, αλλά Ρόβας και Βλαχομήτρος ... πέταξαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες τους, αλλά τελικά ήρθε ξανά ο Ντούνης στο 82΄ να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1) με ωραίο σουτ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας (46' Πατσιογιώργος), Νικολίτσης (90' Κοντούλης), Τσιάρας (68' Μπουζούκης), Σπάσιτς (72' Σεντεμέντες), Σίλβα (60' Κατσιαμήτρας), Σταματής (58' Μανίκας), Μυστακίδης (65' Κόιτς) , Καρτσαμπάς (46' Κοντσίδης), Κρουσταλέλης (46' Γιαννούλης), Αλεξίου (46' Ντόσης), Γούτσιος (77' Παλάσιος).

ΑΕΚ: Ανέστης (53 ' Βούρας), Κολοβέτσιος (53' Φαγέ), Λαμπρόπουλος (53 'Ζόριτς), Μπακάκης (53' Γεωργέας), Γροντής (53 'Σαρρής), Ανάκογλου (53' Πεταυράκης), Κορδέρο (53 'Βλαχομήτρος) , Μπαρμπόσα (53 'Ρόβας), Ντούνης, Πλατέλλας (53' Τζανετόπουλος), Αραβίδης (53 'Σβάρνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.