Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

3η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

Η πρώτη νίκη ήρθε για τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Football League από το σημείο του πέναλτι, καθώς με γκολ από τα έντεκα μέτρα ο Μανίκας χάρισε στην ομάδα της Κατερίνης το παρθενικό της τρίποντο.

Νίκη με 1-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, 4 βαθμοί συνολικά η συγκομιδή, μετά και το Χ στην Καλαμαριά για τον Πιερικό.

Το χρυσό γκολ το πέτυχε ο αρχηγός του Πιερικού Ηλίας Μανίκας με εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε στο 49', το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Μυστακίδης από τον Ταταρίδη.

Ο Αγροτικός Αστέρας μπορεί να θεωρεί ότι αδικείται από το αποτέλεσμα σε σχέση με την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του, πέφτοντας πάνω στον γκολκίπερ του Πιερικού. Ο Πατσιογεώργος, σε εξαιρετική ημέρα, έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής στο 53ο λεπτό, όταν σε σουτ του Πέεφ πετάχτηκε και έστειλε τη μπάλα να σταματήσει στη συμβολή των δοκαριών του.

Ετσι, παρέμεινε το 1-0 με τον Αγροτικό να ζητά πέναλτι στις καθυστερήσεις σε χέρι αμυντικού του Πιερικού, δίχως ο διαιτητής Φωτιάδης να καταλογίσει κάτι και να παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Μάρκοβιτς, Μανίκας (87' Σταματής), Γιαννούλης (81' λ. τ. Κρουσταλέλης), Μυστακίδης (78' Αλεξίου) , Μπουζούκης, Νικολίτσης.

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Χατζηλάδης, Κώτσιας (82' Παλάσκας),Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (60' Καθάριος), Βελλίνης, Κρυστάλλης (46' Μίλιτς) , Πέεφ, Καρακατσάνης.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Βάντσης (Δράμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.