Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Στην τελική ευθεία για Αγροτικό...

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ο Πιερικός υποδέχεται στην Κατερίνη τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος και θα γίνει στις 15:00 λόγω της χειμερινής ώρας.

Χθες ο Μ. Ζιώγας έκανε κανονικά το πρόγραμμα και σήμερα η προπόνηση θα γίνει την ώρα τέλεσης του παιχνιδιού.

Το βάρος της σημερινής προπόνησης θα πέσει στην τακτική και για το Κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ελιομάρ και Ντόσης, όπως και ο τραυματίας Κατσιαμήτας που υπέστη θλάση.

Το γεγονός ότι ο Πιερικός άντεξε στην Καλαμαριά παίζοντας με 9 παίκτες επί 20 λεπτά έδωσε αυτοπεποίθεση και πήραν τα πάνω τους.

Η ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο και έτσι αναμένεται την Κυριακή να παίξουν με ανεβασμένο το ηθικό απέναντι στο ουραγό Αγροτικό Αστέρα που δεν πρέπει για κανένα λόγο να υποτιμηθεί.

Κάλεσμα στον κόσμο κάνουν οι παίκτες που τους θέλουν κοντά τους ώστε να αντλήσουν την απαραίτητη δυναμική στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για την κατάκτηση της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.