Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων: Κιλκισιακός - Πιερικός 3-3

Στο δημοτικό γήπεδο Μεταλλικού Κιλκίς ο Σύλλογος Βετεράνων και φίλων Κιλκισιακού υποδέχθηκε τη Δευτέρα 06/10/2014 την ομάδα των παλαιμάχων του Πιερικού, στα πλαίσια των άριστων σχέσεων των δύο φορέων που αντιπροσωπεύουν την ποδοσφαιρική ιστορία του παρελθόντος. Παρά τη διαρκή βροχή οι παλαίμαχοι απέδωσαν αξιόλογο ποδόσφαιρο, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 3-3, με σκόρερ τους Καλαμπάκα, Φωτιάδη (πέναλτυ) και Παπαβασιλείου για τον Πιερικό, ενώ από τους γηπεδούχους δύο γκολ πέτυχε ο Καρακίδης και ένα ο Παναγιωτίδης.

Ο προπονητής των παλαιμάχων Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης χρησιμοποίησε τους: Παρουσιάδη-Κουτσικανίδη-Φωτιάδη-Αδαμόπουλο-Λιάπη-Καλαμπάκα-Πεϊδη-Δαδάκο-Ιορδανίδη-Παπαβασιλείου-Τσιτιρώκη-Παντελιάδη-Λιάγκα-Διαμαντόπουλο. 

Ο γηπεδούχος προπονητής Θόδωρος Παπαδόπουλος επέλεξε και αγωνίσθηκαν οι: Ζήσης-Ιωαννίδης-Ζαφειρόπουλος-Παναγιωτίδης-Μορφίδης-Παπαδόπουλος-Κεσίδης-Ζιάκας-Καζακίδης-Παντελίδης-Χονδρομαζίδης-Χατζόπουλος-Δημητριάδης-Σαχινίδης-Καραδήμος-Καρακίδης-Καλπάκης. 

Μετά τον αγώνα στο γεύμα που παραχώρησαν οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού, ο τερματοφύλακας του Πιερικού Στάθης Παρουσιάδης με τη συνοδεία του Κιλκισιώτη καλλιτέχνη της λύρας Στάθη Πορφυρίδη παρουσίασε όπως πάντα ένα ευχάριστο και πολυποίκιλο μουσικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.