Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός -Αγροτικός Αστέρας 1-0

Παναγιώτης Διλμπέρης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): "Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Μπήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε δυο κλασικότατες ευκαιρίες με τον Καρακατσάνη στα πρώτα λεπτά όπου δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα ο Πιερικός ισορρόπησε κάπως, αφήνοντάς μας την κατοχή, όμως δεν τη μετουσιώσαμε σε ευκαιρίες. Απειληθήκαμε μόνο από κάποιες στημένες φάσεις και αν δεν κάνω λάθος, μέχρι τη στιγμή του πέναλτι δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Μετά το γκολ και για δέκα λεπτά ζήσαμε μια κατάσταση πανικού, πράγμα λογικό καθώς έχουμε κυρίως νεαρά παιδιά που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ήταν πιεσμένα. Αλλάξαμε σχηματισμούς και πρόσωπα και δέκα λεπτά πριν το τέλος παίξαμε παιχνίδι που δε μας χαρακτηρίζει μιας και ο Πιερικός κλείστηκε πίσω και αμύνθηκε σωστά. Κάναμε παρόλα αυτά δυο κλασικές ευκαιρίες όμως δε μπορέσαμε να σκοράρουμε. Πληρώσαμε μια αδράνεια της άμυνας, κάτι που συμβαίνει πολλές φορές, όσο και τη δυστοκία μας στην επίθεση. Δε ξέρω αν θα απελευθερώνονταν τα παιδιά αν μια από τις ευκαιρίες μας γινόταν γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί ζούμε το οξύμωρο να έχουμε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς αλλά να φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν δυνατότητα και η έκβαση των αγώνων εξαρτάται από τη συγκέντρωση ή την ευστοχία τους. Συγχαρητήρια στον Πιερικό που έπαιξε δίκαια και τίμια και καλή συνέχεια".

Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): "Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας που πετύχαμε. Αγωνιστήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει και φτάσαμε στην επικράτηση. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου για τη δουλειά που γίνεται. Οι οπαδοί μας να ξέρουν ότι θα δουλεύουμε για το μεγαλείο της ομάδας που έχει πολύ μεγάλο παρελθόν και ιστορία και θέλουμε να έχει και μέλλον. Συγχαρητήρια σε όσους πασχίζουν για την ομάδα, στον πρόεδρο και όλους όσοι εργάζονται γι' αυτήν. Σήμερα είχαμε αρκετά παιδιά 18-19-20 ετών, η απειρία των οποίων μπορεί να κοστίσει σε κάποια παιχνίδια. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Η έδρα του Πιερικού κάποτε ήταν πολύ δύσκολη για τα μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με υπομονή και δουλειά η ομάδα μπορεί να ξαναγίνει μεγάλη. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομαδα με σοβαρό και μεθοδικό προπονητή και ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, όπως και αποδείχτηκε. Πιέσαμε ως το τέλος σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, είναι μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα. Χρόνια πολλά στην κόρη μου και τον πατέρα μου στον οποίο οφείλω τα πάντα".

Παντελής Κρυστάλλης (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα): "Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι, ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουμε και ποιους προβληματισμούς αγωνιστικούς θα συναντήσουμε. Γνωρίζαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι η βαθμολογική μας θέση είναι συγκυριακή. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθουμε στα δικά μας στάνταρ. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας, ξέρουμε ότι μας πιστεύει ο προπονητής και η διοίκηση και δε θα αργίσει η στιγμή να ξανακάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Από μια στιγμιαία αδράνεια δεχτήκαμε το γκολ, έτσι είναι τα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία. Μετά το γκολ δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο, κάτι φυσιολογικό. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες".

Γιώργος Μπουζούκης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Στο α' μέρος ήμασταν άριστοι τακτικά, κλείσαμε τους χώρους και κάναμε ευκαιρίες, δεν ήλθε όμως το γκολ. Στο β' μέρος σκοράραμε νωρίς και μετά κλείσαμε επιτυχημένα τους χώρους φτάνοντας στη νίκη που τόσο θέλαμε. Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή για τη νίκη μας και καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.